«

Oct 13

Партии и коалиции масово не спазват наредби и закони в предизборната борба

mestni-izbori-2015-25-oktomvriКандидатът за кмет Росен Цветков, издигнат от НФСБ, публично и демонстративно показа в свой предизборен клип, че няма намерение да зачита законите на Р. България. Във видеото се вижда как самия кандидат- кмет, заедно със своите сподвижници обикалят с лек автомобил и нагло разлепят своите предизборни плакати навсякъде, включително на места, на които това е забранено.

Разбира се това не е нещо ново. В рамките на предизборната кампания, абсолютно всички партии и коалиции не спазват наредбите да разлепят своите предизборни плакати само на определените за това места, но сега за пръв път някой от кандидатите има наглостта да покаже публично, че няма намерение да зачита законите.

Началото на предизборната кампания беше белязана и от друг скандал. Общински съветници и кандидати за общински съветници от “Демократична левица” в първия учебен ден, дни преди официалния старт на предизборната кампания, влязоха във всички училища в общината и раздаваха шоколади на учениците и поздравителни картички до техните родители, подписани от “Общинските съветници от Коалиция Демократична Левица“.

Ето такива са хората, които искат да управляват града. Нагли и самозабравили се. Такива, за които законите и морала не важат. За пореден път тези политически негодници ви обещават промяна, а всъщност всичко към което се стремят е да се докопат до властта и личностното си облагодетелстване. Ще им дадете ли властта в ръцете? От вас зависи!