«

»

Nov 12

Нов сайт на БНС- Севлиево

599497_190492764436801_418584122_nВероятно много от вас са си задавали въпроса, какво стана със страницата на Български Национален Съюз- Севлиево и защо от няколко месеца тя е изтрита. Мнозина са тези, които доволно са потривали ръце надявайки се, че това се дължи на факта, че националистите в града са прекратили своята дейност. За радост на едни и за нещастие на други, това обаче не се е случило. Истинската причината се крие в това, което виждате в момента, а именно изцяло нова интернет страница на организацията в града.

Още преди няколко месеца започнахме разработването на нашата нова страница в интернет, но поради различни причини работата по нея продължи малко по- дълго и въпреки, че тя не е напълно готова, решихме че е крайно време да я качим онлайн.

Поставили сме си амбициозната задача тази страница да не бъде само страница на БНС- Севлиево, но и да бъде един своеобразен информационен портал за случващото се в града и България, от който всеки, ще може да се информира за всичко случващо се в националните среди, а също и да разбере за предстоящи мероприятия, организирани както от БНС така и от различи националистически организации и групи.

Готови сме да публикуваме интересни статии и мултимедийни материали, които вие ни изпратите, когато те разбира се са тематично свързани със съдържанието на страницата и не са в противоречие с нашия светоглед. За тази цел ни пишете на sevlievo@bgns.net . Изпращайте вашите предложения, препоръки и идеи, а и разбира се, ако искате да се присъедините към нас или да ни подкрепите в общата ни борба за спасението на България.