«

»

Nov 14

25 години стигат! Време е за промяна- стани част от БНС

547313_178299988989412_706689585_n25 години пред очите ни се разиграва един политически театър, в който участниците само сменят своята партийна принадлежност и цвят, но не променят своя подход и своята цел. Умело и последователно те доведоха страната ни до разруха, страдания и мизерия. Умело и последователно те накараха повечето млади хора да напуснат нашата Родина. Днес, те потриват самодоволно ръце, гледайки как нашите майки и бащи мизерстват търсейки някакво бъдеще. По- светло бъдеще на територията на нашата държава.

За последните 25 години Отечеството ни се превърна от империя в територия, а народа ни от храбър и героичен в едно жалко и примиримо стадо. Днес тази територия ни е чужда, а да си Българин в нея е повече от бреме. През тези последни за нас  25 години социалната политика убиваше както утрудения български работник, така и болнавия пенсионер. Днес, идеята е ясна- за нас да няма бъдеще.
Майки и бащи гледат децата си само на снимки, защото младото поколение напусна границите на Родината ни в търсене на някакво бъдеще. Бъдеще, но не в България. Едно материално съществуване, лишено от духовна наслада и национална привързаност. А тези, които останаха тук се превърнаха в слуги на паразити и малцинства. Циганията ни заобикаля отвсякъде и с всеки ден става неизменна част от градския пейзаж. Зад всеки ъгъл те дебнат престъпници с ножове, брадви и колове, които грабят, бият, изнасилват и убиват, а след това обвиняват нас, че сме нетолерантни към тях.
За последните 25 години държавността в България умря. Няма вече институции, има мародерски шайки. Нямаме полиция и отбрана, имаме политически репресии и жалка малобройна армия. Лишиха ни от свобода на словото и от свобода на протест. Правата ни са много, но само на книга. В същото време задълженията ни са хиляди, но неправилно наложени. Познато Ви е, нали? Нормално, всеки ден сте част от този ад. Всеки ден умираме и се прераждаме за още по- големи страдания на следващия ден. Равносметката е повече от ясна- днес, за нас да няма утре.
Морална деградация, апатия и култ към нихилизма днес са наше ежедневие. Превърнахме се в едни жалки кукли на конци и в малки пешки, слуги на една политическа система. И всичко това заради едни политически негодници, които ни управляват последните години- стари дрипльовци, навлекли нови лачени одежди. Политически проститутки без духовни ценности и духовни устои. Сменят партията си с всяка изминала година и всичко това с една единствена цел- да убият мен, теб и нашата Родина. Те не се спират пред нищо. Опозориха и национализма и посегнаха на светлия идеал и стотиците хиляди Български герои, които дадоха живота си за Родината. Те- лъже патриоти, които свалят гащите си за жълти стотинки. Политически негодници, които лишиха нас, нашите семейства и нашите бъдещи деца от живот и съдба.

Днес, 25 години по- късно, ние знаем кои са виновниците за това положение в което се намираме. Знаем кой ни лиши от права и свободи за сметка на малцинствата и кой лансира педерастките демонстрации и набута педофилите във властта. Това са те, всички онези мошеници, всички онези политически марионетки, които ни грабеха и тъпкаха през последните 25 години. Днес, ние казваме СТИГА! Време е за Национално обединени е и възмездие. Долу продажната политическа система! Тя е сбъркана, опорочена и не работи за Българския национален интерес. Дойде времето тя да бъде свалена и да получи заслуженото си. Както е казал някога Апостола на Българската свобода- “Всекиму своето”, така ние утре, ще съдим всички крадци и убийци, които необезпокоявани разкъсваха нашата страна.

Днес след 25 години на пагубно пред нас статукво, ти вече имаш избор. Имаш шанс да избереш светло бъдеще пред непрогледен мрак. Години наред ние нямахме алтернатива, но ето, че тя вече е налице. Ние сме носители на новото. Ние сме тези, които се борят за реални промени във всеки един аспект в обществения  живот. Доказахме това с многобройните си прояви без нито един път да изневерим на поетия от нас път. Въпреки многото трудности, заплахи и политически репресии, ние успяхме да постигнем всичко това благодарение само на волята, куража, постоянството и най- вече на вярата в правотата на нашето дело. Ние заставаме за пореден път в първите редици в битката за България. Ние излизаме с ясни послания и още по- ясни искания. Ние се борим за една справедлива социална система в която държавата се грижи за благото на своя народ. Поемаме битка срещу всичко пошло, аморално и цинично за да опазим децата си от пороците на нашето време. Ние се изправяме непреклонно срещу всички онези, които ни лишаваха от бъдеще толкова много години. Нас ни интересува и се грижим само за България и Българския народ!

Ако в нашите мисли съзираш и свои и ако смяташ, че изповядваме една религия, която се нарича България. Ако и ти желаеш промяна. Ако и ти искаш бъдеще. Ако и ти искаш възмездие за мошениците? Ако и ти вярваш в силата на Българския дух? Мястото ти е при нас! Запиши се в БНС и стани част от Националната съпротива. Бъди активен! Поеми отговорност за бъдещето си и за това на своите деца! Бъди господар на своя дом, а не слуга на системата!

АКТИВНОСТ И ПОСТОЯНСТВО за да възтържествува родината ни!

С нашите знамена е победата!