«

»

Mar 14

Остават броени часове до факелното шествие за Христо Чаракчиев

734586_10152652389565296_1058742921_nОстават броени часове до възпоменателното факелно шествие в чест на родения в Севлиево генерал Христо Чаракчиев. Герой от войните за Национално обединение и зам. водач на националистическата организация Съюз Българска Родна Защита (СБРЗ).

И тази година националисти от различни градове на България, ще пристигнат в Севлиево за да отдадем заслужена почит на Генерала. Всеки който възнамерява да участва във факелното шествие, първо трябва да се запознае с правилата на мероприятието:

Дисциплината играе много важна роля по време на възпоменателното факелно шествие в памет на ген. Христо Чаракчиев. Гражданите трябва да ни възприемат като стройно, монолитно и целеустремено множество от Български националисти, а не като необуздано стадо от нехранимайковци, които безцелно се мотаят по улиците с факли в ръце. Затова е нужно да се спазват стриктно следните правила:

- По време на мероприятието всички мобилни телефони трябва да бъдат изключени;

- Излишните разговори са нежелателни;

- По време на мероприятието не се яде, не се дъвчат дъвки и не се пуши;

-Преди и по време на мероприятието е абсолютно забранено консумирането на алкохол. Всеки забелязан да прави това, както и лица, които са във видимо нетрезво състояние ще бъдат отстранявани от шествието без излишни обяснения;

-За правилното и безпроблемно протичане на мероприятието отговарят упълномощени от организаторите лица, които контролират провеждането му. Те извършат и подредбата на хората преди започване на шествието. Моля спазвайте техните инструкции!

- Забранено е носенето на транспаранти, знамена, убозначителни знаци на организации и приятелски кръгове, които нямат нищо общо с организирането на факелното шествие, но биха се опитали да го инструментализират за своите цели или по-късно да използват кадри от него за своята собствена пропаганда;

-Не давайте изявления на присъстващите журналисти при никакви обстоятелства. За това има упълномощени лица, които са по-добре подготвени. Това естествено не означава, че нямате право да им кажете защо участвате в това възпоменание, но излишните приказки на теми различни от повода, по който сме се събрали, са нежелателни и най- често могат да бъдат използвани срещу самото възпоменание по-късно.