«

»

Sep 27

Неграмотен общински съветник е кандидат за кмет на Севлиево

12077486_10206478773801383_932332303_nПубликуваме снимка на документ, която беше публикувана в социалната мрежа facebook. На нея се вижда “Становище на ПП ДПС” , което е отправено до председателя на Общински съвет Севлиево и е подписано от Ердоан Узунов- общински съветник и кандидат за кмет на предстоящите местни избори.

Този пример е показателен за това, че Община Севлиево се ръководи от неграмотни хора, които не са на местата си, благодарение на своя професионализъм, знания, умения и идеи за развитието на града, а благодарение на купуване на гласове, фалшифициране на избори и манипулирането на избирателите. Не е нормално хората, които ръководят града да не могат да говорят и да пишат правилно на Български език. Не е нормално хора, благодарение на няколко хиляди купени гласове, да определят бъдещето на цялата община.

Също така не е нормално да си неграмотен, без значение дали си написал въпросния документ собственоръчно или просто си се подписал под него, а след това да имаш наглостта да искаш от хората да гласуват за теб и да те изберат да бъдеш кмет на общината. Разбира се това не трябва да ни учудва, политиците в България с всеки изминал ден стават все по- нагли .

Преди няколко дена във връзка с предложението на “Менса- България”, призовахме всички кандидати за кметското място и всички кандидати за общински съветници в Севлиево да се подложат на тест за интелигентност. За сега нито един от тях не се отзовал на този призив, а сега разбираме и каква е причината за част от тях.

Системата е сбъркана! Трябва да я разрушим! 
България над всичко!