«

»

Sep 27

Гавра с паметта на Райна Княгиня от страна на ДПС

dps_gavraПредизборната кампания на Движението за права и свободи и тази година започна с провокация към Българския народ и грубо и демонстративно неспазване на Българското законодателство. За пореден път Лютви Местан и хора от неговото обкръжение нагло показаха, че законите за тях не важат и въпреки, че предизборната агитация на друг език, различен от Българския е забранена, той започна предизборната кампания на ДПС на турски език.

За пореден път етническата партия показа, че нейната цел е да сее разделение сред Българските граждани и разчита на създаването на етническо напрежение, за да може да манипулира малцинствата в България и те да гласуват за нея. Едно друго събитие обаче изключително много подразни Българския народ и предизвика негативните му реакции. В интернет се появи клип, на който се вижда как цигански певец изпълнява песента за Райна Княгиня на турски език. По време на тази гавра с Българската история и паметта на Райна Попгеоргиева, лидерите на ДПС Лютви Местан, Хасан Адемов, Камен Костадинов, Рамадан Аталай и др. искрено се забавляваха, все едно се намират на цигански панаир.

Тази изключително нагла провокация е гавра с една песен, която символизира дългогодишната борба и страданията на Българския народ срещу турските варварски поробители. Гавра от страна на една незаконна етническа партия, която е наследник на една терористична организация, която взривяваше вагони с майки с деца и която съществува единствено и само благодарение на продажните безродници от останалите партии, които управляват и ограбват заедно нашата Родина.

България, ще се въздигне!
и тогава, ще съдим всеки според делата му!